Naam: Basmati
Hamstery: Sungorus Knager’s 
Geboortedatum: 10-10-2020
Kleur: Wildkleur

Vader: Braak’s Bellamy
Kleur: Wildkleur

Moeder: Braak’s Octavia
Kleur: Wildkleur

Basmati

Geheel onverwachts kwam kleine Basmati op mijn pad. Ik wist dat ik bij Debby van Hamstery Sungorus Knagers op de lijst stond, maar ik dacht dat we nog tijd zat hadden. Debby had er echter voor gekozen om haar koppels iets anders in te plannen en zodoende bleek haar nestje niet uit 3 dames maar uit 2 dames en één heer te bestaan. Mijn keus was in eerste instantie een heer dus zodoende. Voor ik het wist zat ik in de auto op weg naar Debby om kleine Basmati op te halen. (best spannend, mijn eerste lange auto rit sinds mijn ongeluk)

Basmati is een heel onzeker kereltje en gaat voorlopig nog wel even de tijd nodig hebben om te kunnen aarden hier. Maar hij is ontzettend lief dus dat gaat helemaal goed komen. Een beetje passen en meten met zijn verblijf en ook hij voelt zich hier straks thuis. Basmati is onverwant aan al mijn andere hamstertjes en daardoor een echte aanwinst in de Hamstery.

Aan wie Basmati straks gekoppeld wordt dat weet ik nog niet. Het voordeel van een man is gelukkig dat er geen haast achter zit! 

Nesten

Sungorus Knager’s Basmati heeft nog geen nakomelingen.

Galerij