Naam: Geronimo
Hamstery: Pure Colour
Geboortedatum: 26-07-2020
Kleur: Wildkleur

Vader: Bbeauty’s Hamilton
Kleur: Wildkleur Pearl

Moeder: Pure Colour’s DaLuna
Kleur: Wildkleur

Geronimo

Geronimo is in de Hamstery geboren. Hij is één van de ‘overlevers’ van het G2-Nest. Dit was het eerste nestje van DaLuna & vermoedelijk kwam de melk niet voldoende op gang waardoor er maar twee ukjes voldoende binnen kregen om op te kunnen groeien. Geronimo was er daar één van samen met zijn broer. Ondanks dat Geronimo geen Pearl is heb ik er toch voor gekozen om hem aan te houden. Kijkend naar zijn bouw was hij de beste keus.

Geronimo komt uit een leuke combinatie met een stukje geschiedenis. In de lijn van de opa van Geronimo zijn er familieleden van twee vroegere bewoners terug te vinden (R1, T1, U1 & B2-Nest). Het is dan ook erg bijzonder om, ondanks de grote pauze van de Hamstery, dit kleine stukje terug te hebben en te kunnen behouden.
Geronimo is een hele lieve man. Wel een kat uit de bouw kijker maar daar weten we hier wel raad mee. Zo zie je ook maar weer dat alles een moment opname is. Geronimo was als uk zijnde ontzettend nieuwsgierig en wanneer ik ook in de hamsterkamer kwam, er was er altijd wel één die even kwam kijken. Nu trekt hij zich wat meer terug in zijn holletje, maar ach .. tijd genoeg.

Afhankelijk van de andere toekomstige bewoners in de Hamstery ga ik bekijken wanneer Geronimo ingezet kan worden.

Nesten

Pure Colour’s Geronimo heeft nog geen nesten gehad.

Galerij