Naam: Helin
Hamstery: Pure Colour
Geboortedatum: 22-8-2020
Kleur: Blauw Wildkleur

Vader: Roslagen’s Haesten
Kleur: Blauw Wildkleur

Moeder: Pure Colour’s Emberlee
Kleur: Blauw Wildkleur

Helin

Helin is hier geboren in de Hamstery en kan met recht een wonder genoemd worden. Haar mama, Emberlee, was gekoppeld aan haar papa, Haesten. Helaas is Haesten komen te overlijden en ongeveer een week na zijn overlijden bevestigde het gewicht van Emberlee dat zij zwanger bleek. Helaas was de bevalling waarschijnlijk pittiger dan gedacht en bleven er drie ukjes over. Deze ukjes, waaronder Helin, zijn keurig opgegroeid. Al snel sprong Helin er continu uit, tussen haar twee broers. Eigenlijk had een man aanhouden verstandiger geweest, maar soms moet je je hart volgen <3

Helin is een hele zachte en vriendelijke dame. Ze is ook erg nieuwsgierig en is continu haantje de voorste. Ondanks haar twee broers was zij overduidelijk de ‘sterkste’ in de groep. Dit was terug te zien in haar groeipatroon. Ondanks dat de keus niet gemakkelijk was, wist mijn gevoel & mijn hart al welke keus ik gemaakt had. Helin was de dame die onze Hamstery ging versterken.

Ik ben erg benieuwd hoe Helin zal uitgroeien. Haar beide ouders waren erg mooi en rond gebouwd en ik hoop dat deze combinatie dit ook heeft voortgebracht! Afhankelijk van hoe ze zal uitgroeien wordt de keus gemaakt aan wie ze gekoppeld zal worden.

Nesten

Pure Colour’s Helin heeft nog geen nesten gehad.

Galerij