Naam: DaLuna
Hamstery: Pure Colour
Geboortedatum: 05-04-2020
Kleur: Wildkleur

Vader: BBeauty’s Dionysos
Kleur: Blauw Wildkleur Pearl

Moeder: Double Special’s Josie
Kleur: Wildkleur

DaLuna

DaLuna is geboren in mijn eigen Hamstery. Het eerste nestje na mijn herstart en daarom wellicht extra bijzonder. DaLuna is één van de twee dames geweest dit in het nestje van zes ukjes zat, maar helaas ging het tussen een Pearl & Wildkleur en moest ik eigenlijk voor de Wildkleur kiezen. DaLuna heeft letterlijk mijn hart verovert met haar vriendelijke, nieuwsgierige en mensgerichte karakter. Wanneer ze door heeft dat ik er ben probeert ze gelijk op mijn hand te klimmen. Op schoot is ze gemakkelijk en geduldig. Dat kan niet anders dan veel goeds voor de toekomst betekenen.

Voor nu mag DaLuna in eerste instantie mooi uitgroeien. Natuurlijk liggen de ‘plannen’ al klaar voor de toekomst maar het is afwachten of dit ook in vervulling gebracht kan worden. De lijn van DaLuna is een mooie combinatie tussen Nederlands, Engels & Zweeds bloed. Met beide Nederlandse fokkers heb ik met regelmaat contact en op deze manier kan er goed gecommuniceerd worden.

Nesten

Pure Colour’s DaLuna is moeder van het G2-Nest.

Galerij