Het J2-Nest

Welkom op de Nestpagina van het J2-Nest.

Na het lezen van deze pagina ben je volledig up-to-date over het J2-Nest. Alle informatie over het nestje kan je terug vinden op deze pagina, denk hierbij aan informatie over de ouders, de jonge hamsters zelf en het verloop van het begin tot het eind.
 

Nest naam: J2
Geboren op: 30-10-2020
Aantal ukken: 6
Verwachte kleuren: Wildkleur, Blauw Wildkleur,
Wildkleur Pearl & Blauw Wildkleur Pearl.

Vader: Bbeauty’s Hamilton
Kleur vader: Wildkleur Pearl

Moeder: Pure Colour’s Emberlee
Kleur moeder: Blauw Wildkleur

Ukken beschikbaar?: Nee

Verwachting

~ Hamilton

Hamilton is vanaf het begin dat hij hier woont een actief en nieuwsgierig baasje. Het is een vriendelijk en gezellig ventje en houd graag van wat aandacht en heeft zo zijn eigen mening. Hij is niet overdreven groot, even wennen in tegenstelling tot andere Russen van tegenwoordig.

~ Emberlee

Emberlee is een mooi gebouwde dame met een ontzettend vriendelijk karakter. Ze kijkt soms liever de kat uit de boom maar als ze het eenmaal weet dan komt ze graag voor een kroel, haar nieuwsgierigheid overwint altijd! Emberlee is een grote dame die erg van graven houd.

~ De Ukken

Van het karakter van de jonge hamsters verwacht ik dat het vriendelijke & nieuwsgierige ukken zullen zijn. Ik hoop dat het karakter van Hamilton het ‘kat-uit-de-boom-kijkend’ van Emberlee wat meer recht trekt. Ik verwacht lieve huisdier-ukken.

Dag voor bevalling
Emberlee een dag voor de bevalling.