Het I2-Nest

Welkom op de Nestpagina van het I2-Nest.

Na het lezen van deze pagina ben je volledig up-to-date over het I2-Nest. Alle informatie over het nestje kan je terug vinden op deze pagina, denk hierbij aan informatie over de ouders, de jonge hamsters zelf en het verloop van het begin tot het eind. 

Nest naam: I2
Geboren op: 12-09-2020
Aantal ukken: 5
Verwachte kleuren: Wildkleur, Blauw Wildkleur, 
Wildkleur Merle, Blauw Wildkleur Merle.

Vader: Braak’s Odin
Kleur vader: Blauw Wildkleur Merle

Moeder: Braak’s Gyda
Kleur moeder: Blauw Wildkleur

Ukken beschikbaar?: Nee

Verwachting

~ Odin

Odin is een ontzettend nieuwsgierig en aanwezig kereltje. Hij zit bij wijze van iedere avond in zijn loopwiel te ‘wachten’ tot er iemand even een aai over zijn bol geeft. Of vanuit zijn zandbad (waar tevens een voorraadje voer ligt). Odin is een grote en knappe Merle man. Zijn Merle is goed aanwezig.

 

~ Gyda

Gyda is een fijn gebouwd dametje. In het begin was zij óntzettend angstig maar nu ze eenmaal gewend is en naar hartenlust kan graven is dat 360 graden gedraaid. Gyda komt gelijk kijken wanneer ze geknisper hoort en vind het erg gezellig om op schoot te komen. Gyda is een lichte blauw wildkleur tint.

 

~ De ukken

Van het karakter van de jonge hamsters verwacht ik dat het vriendelijke & nieuwsgierige ukken zullen zijn. Ik hoop dat door de combinatie van deze ouders zij samen het vriendelijke en nieuwsgierige karakter doorgeven. Ik verwacht ontzettend lieve huisdier-ukjes.