Het G2-Nest

Welkom op de Nestpagina van het G2-Nest.

Na het lezen van deze pagina ben je volledig up-to-date over het G2-Nest. Alle informatie over het nestje kan je terug vinden op deze pagina, denk hierbij aan informatie over de ouders, de jonge hamsters zelf en het verloop van het begin tot het eind. 

Nest naam: G2
Geboren op: 26-07-2020
Aantal ukken: 2
Verwachte kleuren: Wildkleur, Blauw Wildkleur, 
Wildkleur Pearl & Blauw Wildkleur Pearl.

Vader: BBeauty’s Hamilton
Kleur vader: Wildkleur Pearl

Moeder: Pure Colour’s DaLuna
Kleur moeder: Wildkleur

Ukken beschikbaar?: Nee

Verwachting

~ Hamilton

Hamilton is vanaf het begin dat hij hier woont een actief en nieuwsgierig baasje. Het is een vriendelijk en gezellig ventje en houd graag van wat aandacht en heeft zo zijn eigen mening. Hij is niet overdreven groot, even wennen in tegenstelling tot andere Russen van tegenwoordig.

~ DaLuna

DaLuna is hier geboren en is dus vanaf jongs af aan al bij ons gewend. Het is een dame met een heel eigenaardig karakter maar ook vreselijk lief; zolang ze het allemaal vertrouwd. Ze heeft een mooie bouw en een heerlijk zacht vachtje!

 

~ De ukken

Van het karakter van de jonge hamsters verwacht ik dat het vriendelijke & nieuwsgierige ukken zullen zijn. Ik hoop dat door de combinatie van deze ouders zij samen het vriendelijke en nieuwsgierige karakter doorgeven. Ik verwacht ontzettend lieve huisdier-ukjes.

 

28-07-2020

 

30-07-2020

 

10 dagen oud

 

12 dagen oud