Double Specials Josie

Naam: Josie
Hamstery: Double Special
Geboortedatum: 24-10-2019
Kleur: Wildkleur

Vader: Double Special’s Bombal
Kleur: Pearl

Moeder: Double Special’s Empalme
Kleur: Blauw Wildkleur

Josie


Josie is geboren bij Hamstery Double Special. Ik heb nooit eerder de mogelijkheid gehad om een ukje rechtstreeks uit deze Hamstery te kunnen adopteren. Toch was dit de eerste Hamstery waar ik aan dacht toen ik weer wilde gaan fokken. Double Special heeft hele mooie hamsters en met zo’n pareltje wilde ik graag beginnen. Afgelopen 1-12-2019 heb ik Josie voor het eerst ontmoet. Ik kon tussen haar en haar zus kiezen maar al snel was mijn gevoel duidelijk, deze knappe dame gaat mee naar huis! Josie was ontzettend relaxed en nieuwsgierig en klom haast zelf op mijn hand. Dat kan alleen maar een hoop goeds voor de toekomst betekenen!

Josie heeft een uitgebreide stamboom met weinig inkruisingen van andere fokkers. Een voordeel hier aan is dat je problemen wat sneller tackelt. Nu verwachten we natuurlijk niet snel iets, maar ik snap nu wel wat er bedoeld wordt met iets wat in het verleden verteld is. Josie haar stamboom staat zo goed als blanco tegen over de huidige mannen in de Hamstery dus dat is heel positief! Ik ben benieuwd hoe deze jonge dame uitgroeit en op welke gebieden ze elkaar mooi gaan aanvullen.

Afhankelijk van de andere toekomstige bewoners in de Hamstery ga ik bekijken wanneer Josie ingezet kan worden.

Nesten


Double Special’s Josie is moeder geworden van de volgende nesten:
* Het D2-Nest

Galerij


%d bloggers liken dit: