Contact

Iedereen is van harte welkom om een e-mail te sturen. Stel je vraag goed en duidelijk zodat ik je ook een goed en uitgebreid antwoord kan terug sturen. E-mails probeer ik meerdere keren per week te beantwoorden.
Via een e-mail of het contactformulier is het mogelijk om aan te geven dat je graag een Pure Colour wilt reserveren. Om te weten of ik je verder kan helpen ontvang ik graag zo veel als mogelijk informatie.

*Ben je jonger dan 16? Dan heb ik toestemming nodig van een ouder. Deze dient ook aanwezig te zijn met het ophalen van het hamstertje.

Er is veel vraag naar een Pure Colour-ukje, dat betekent dat je echt geduld moet hebben als je een hamstertje uit deze Hamstery wilt. Ik kan geen beloftes doen hoe lang het duurt voordat je aan de beurt bent. Vind je dit niet fijn? Dan raad ik je aan om verder te kijken. Op de reserveringslijst van mijn Hamstery komen alleen mensen die echt geïnteresseerd zijn in een ukje uit deze Hamstery. Het zou zonde zijn als ik onnodig mensen teleur moet stellen.


Stuur een berichtje!

Op het moment doet het conactformulier het niet, wil je alsjeblieft een e-mail sturen en daarin de volgende informatie verwerken?

Je naam:
Je e-mail adres:
Je leeftijd:
Het formaat huisvesting dat aanwezig is:
Sta je open voor een pensioenhamstertje?:
Jouw bericht:

* Als er nog geen huisvesting aanwezig is kan je hier ‘Geen’ invullen.
Met het invullen van het bovenstaande formulier gaat u er akkoord mee dat ik uw naam & email-adres gebruik om contact met u op te nemen.

 


@ // HamsteryPureColour@hotmail.com
F // https://www.facebook.com/HamsteryPureColour.nl/
Hamstery Pure Colour bevind zich in Barendrecht.

Eventueel vervoer naar Bergen op Zoom & Krimpen Aan Den Lek is bespreekbaar.