Contact

Iedereen is van harte welkom om een e-mail te sturen. Stel je vraag goed en duidelijk zodat ik je ook een goed en uitgebreid antwoord kan terug sturen. E-mails probeer ik meerdere keren per week te beantwoorden. 

*Ben je jonger dan 16? Dan heb ik toestemming nodig van een ouder. Deze dient ook aanwezig te zijn met het ophalen van het hamstertje.

Hoe lang duurt het voordat een hamstertje klaar is om te verhuizen?

Papa & mama hamster worden gekoppeld, mama is iedere 4e dag willig en kan dan gedekt worden. Een dracht duurt 17 tot 22 dagen, de ukken worden dan kaal, naakt, doof & blind geboren. Na 12 dagen gaan de oogjes open. Na 28 dagen zijn het volwaardige hamstertjes en kunnen ze veilig verhuizen.

Kortom: koppelen + dracht + opgroeien = +/- 8 weken.

Je bent niet de enige die een hamstertje wilt, dus er staan meer mensen op de reserveringslijst. Een ieder moet geduld hebben tot het moment dat er een ukje voor ze beschikbaar is. Soms werkt de natuur niet mee en slaagt een dekking niet, of wordt er een klein nestje geboren; of erger nog – verliest mama haar ukjes in de eerste 48 uur. Geduld(!) is de sleutel tot een Pure Colour. Heb je dat niet? Kijk dan alsjeblieft verder.

Dit is niet bedoeld om je af te schrikken, puur om wat bewustzijn te creëren. 

De reserveringslijst is beperkt open (13-02-2021)

Stuur een berichtje!

 

* Als je nog geen huisvesting hebt, geef dan aan waar je naar aan het kijken bent.

@ // HamsteryPureColour@hotmail.com
F // https://www.facebook.com/HamsteryPureColour.nl/
Hamstery Pure Colour bevind zich in Barendrecht.

Eventueel vervoer naar Bergen op Zoom & Krimpen Aan Den Lek is bespreekbaar.