Naam: Finan 
Hamstery: Martin Braak
Geboortedatum: 19-08-2020
Kleur: Wildkleur

Vader: 2020226
Kleur: Blauw Wildkleur

Moeder: 2020225
Kleur: Wildkleur

Finan

Finan is eigenlijk een beetje stel op sprong in de Hamstery gekomen. Nu we te maken hebben met Corona begin je te merken dat je veel onderling op elkaar bent aangekeken wat betreft het vinden van nieuwe dieren. Maar aangezien we onderling veel met elkaar ruilen houd het een keer op. Ergens had ik de hoop opgegeven maar gelukkig was daar Martin Braak die via zijn broer Peter een prachtig wildkleur mannetje bij mij kon krijgen, het is immers bijna 2 uur met de auto. Finan is een ontzettend mooi kereltje en hier van harte welkom en zéér gewild!

Het eerste wat je opvalt wanneer je Finan ziet is dat hij een hele lichte wildkleur is. Omdat ik veel dieren uit Zweden en dergelijke heb ben ik die kleur haast niet meer gewend. Maar het is prachtig!
Finan komt uit een 100% Engelse lijn van Martin, daar wordt mee bedoeld dat er jaren terug dieren uit Engeland zijn gekomen en tot op de dag van vandaag zijn daar geen ‘andere dieren’ bij ingekruist. Of in ieder geval, zo heb ik het begrepen; en voor mij is het het belangrijkste dat Finan niet verwant is en dat is hij zeker.

Finan is hier gekomen als toekomstige man voor Helin. Afhankelijk hoe beide dieren uitgroeien zal beslist worden of deze combinatie ook door gaat.

Nesten

Braak’s Finan heeft nog geen nesten gehad.

Galerij